Kinderfilm: Midden in de Winternacht

De kerstdagen komen er weer aan! Een mooie tijd om weer lekker veel kerstfilms te kijken. Woensdagmiddag 19 december van 14.00 tot 16.00 uur draait de film ‘Midden in de winternacht’ in de bibliotheek, Generaal Eisenhowerplein 101 in Rijswijk. Voor kinderen van vier tot acht jaar.

Pratende eland Moos
De film gaat over een vliegende slee die op een nacht door het dak stort van de schuur van de 10-jarige Max. De pratende eland Moos werkt voor de Kerstman en hij maakt een testrit. Helaas is hij de controle over de slee verloren. De Kerstman stortte verderop neer. Als Moos niet snel de kerstman vindt, krijgt niemand op tijd zijn kerstcadeau. Zal het Max en Moos lukken de Kerstman te vinden en de slee weer in de lucht te krijgen? Gebaseerd op het gelijknamige kinderboek van Andreas Steinhöfel. Nederlands gesproken.

Kaartje kopen via www.bibliotheekaandevliet.nl/agenda/midden-in-de-winternacht-191218.html of in de bibliotheek (alleen pinnen). Aan de zaal is het alleen nog mogelijk om kaartjes te kopen zolang de voorraad strekt.