Kinderen vanaf 2 tot 9 jaar oud kunnen hulpkabouters worden in Park Te Werve

Zondagochtend 6 november kunnen kinderen vanaf 2 tot 9 jaar oud een echte hulpkabouter worden in Park Te Werve. IVN Natuureducatie Den Haag organiseert op deze ochtend een Kaboutertocht met verschillende activiteiten in het bos. Een leuke ondernemende ochtend voor jonge kinderen.

Programma
De ochtend start met het aantrekken van een rode puntmuts en een hesje, waardoor de kinderen nu echte hulpkabouters zijn. Vervolgens gaan alle kinderen, die nu hulpkabouters zijn geworden, het bos in om op zoek te gaan naar de wegwijskabouters die zich in het bos van het landgoed bevinden. Ook worden er in het bos verschillende opdrachten gedaan. Als de kinderen alle opdrachten hebben voltooid krijgen zij een diploma, Na afloop van de Kaboutertocht door het bos is er tijd voor een glas limonade en kunnen de kinderen nog een kaboutertje voor thuis maken.

Aanmelden
Alle kinderen vanaf 2 tot 9 jaar oud zijn van harte welkom om onder begeleiding van een ouder of andere volwassenen deel te nemen aan de Kaboutertocht. Mochten de kinderen vriendjes of vriendinnetjes willen meenemen, dan zijn deze ook van hartje welkom. De speurtocht is gratis en de kinderen kunnen starten tussen 10:00 en 12:00.

Locatie:
Parkeerterrein Paviljoen Te Werve
Huys de Wervelaan 110, 2283 TM  Rijswijk

Graag wil IVN Natuureducatie Den Haag weten hoeveel kinderen er zullen starten. Aanmelden kan via de mail: info@ivndenhaag.nl.
Voor meer informatie over de Kaboutertocht op 6 november kun je kijken op de website van IVN Natuureducatie.