Kersthuisjes, Kersttrein en arrenslee in De Bogaard

Rond de kerstdagen organiseert Winkelcentrum In de Bogaard weer veel leuke activiteiten. Van donderdag 20 december tot en met maandag 24 december kan je genieten van leuke producten en heerlijke hapjes en drankjes bij de kersthuisjes, een ritje maken in de kersttrein of de arrenslee en genieten van prachtige kerstmuziek. De kids kunnen knutselen en op de foto op de Kerstschommel .

Kerst- en nieuwjaarsschommel
Op de foto op een gave kerstschommel? Dat kan woensdag 19 december in de Sterpassage (tegenover Mooon). Nofa Fotografie staat hier, net als vorig jaar, met de schommel en leuke attributen voor een heuse kerstsfeer. Voor maar €5 worden er 2 foto’s gemaakt die digitaal opgestuurd worden, klaar voor uw eigen gebruik.

Knutselen met Trias
Op zondag 23 december kan er een leuke kerstknutsel gemaakt worden met Trias. Schuif gezellig aan tussen 12.30 en 16.30 uur bij deze gratis workshops! Schrijf jouw kerstwens op, stop hem in de kerstbal, versier de kerstbal en hang hem in de boom of geef hem cadeau!

Kersthuisjes en entertainment
Van donderdag 20 december tot en met maandag 24 centrum is het winkelcentrum één en al kerst. Tijdens deze vijf dagen staan er op vier plaatsen huisjes waaruit de lekkerste producten en leukste kerst- en winterartikelen worden verkocht.

Muzikanten en optredens voor de Kerstsfeer
Verschillende kerstmuzikanten en optredens zorgen voor een extra gezellige kerstsfeer. Tevens is er, voor jong en oud, op zaterdag en maandag een heel leuk treintje dat de hele middag door het winkelcentrum rijdt. Op zondag kun je met een echte arrenslee door het winkelcentrum! Ook kun je zondag sneeuwpop Olaf ontmoeten in de Parade van Koning Winter!

Extra koopavond
Vrijdag 21 december is er een extra koopavond in het winkelcentrum. De winkels, en ook de kersthuisjes, blijven die dag tot 21.00 uur open. Maandag 24 december sluiten de winkels om 17.00 uur.