Jonge ondernemer slaat zijn ‘vlerken’ uit in Rijswijk

Pas 26 jaar is Don Vos, toch begon hij al vijf jaar geleden zijn onderneming Flerque. Een groei van de activiteiten noodzaakte hem om te kijken naar een nieuwe bedrijfslocatie. Zaterdag opende wethouder René van Hemert het pand aan de Rijswijkse Geestbrugweg 99a. In aanwezigheid van veel ondernemers van Oud-Rijswijk.

Don is opgegroeid in de digitale wereld, dat maakt hem een perfecte sparringpartner voor midden- en kleinbedrijf. “De vraag naar professionele websites wordt steeds groter. Daarom hebben we deze creatieve plek gecreëerd. Vaak als ik naar de klant toe ging voor een brainstormsessie merkte ik al snel op dat de klant veilig in de comfortzone bleef zitten. Door hier samen in deze creatieve ruimte te brainstormen tillen we ideeën naar een hoger level,” zegt een enthousiaste Don.

Als kind had Don al interesse in websites. Zijn eerste website bouwde hij toen hij elf jaar was. Don heeft Communication & Multimediadesign gestudeerd aan de Haagse Hogeschool en is parttime skileraar en houdt zich ook bezig met de marketing van SnowWorld. Frerque richt zich op de mkb’ers als een full service bureau. Websites, webshops, online marketing en drukwerk alles is mogelijk. Kijk op www.flerque.nl