John Williams bij Feel Good Radio op Bogaardplein

Zaterdag 15 oktober staat Feel Good Radio van 9.00 tot 20.00 uur met haar dj’s in een mobiele studio op het Bogaardplein. Ook Rijswijker BN-er John Williams komt achter de microfoon. Dat allemaal in het kader van het feit dat Rijswijk de meeste ING-klanten heeft van Nederland. Zo’n 75% van de inwoners in Rijswijk heeft een rekening bij ING. Dit geldt ook voor 55% van de in Rijswijk gesitueerde bedrijven.

Alle bekende Feel Good Radio dj’s zijn er. Ook nieuwslezer Frank van der Klugt komt langs.

John Williams vindt Rijswijk gezellig. Over zijn favoriete plek hoeft hij niet lang na te denken. “Dat is met stip de Herenstraat”, zegt hij lachend. Overigens, ben je een BN-spotter, dan is de kans groot dat je hem daar ziet.

Burgemeester Michel Bezuijen opent het verrassingsfeest ‘Blij met Rijswijk’ van ING Nederland om 9.30 uur in de studio van Feel Good Radio op Bogaardplein voor het stadhuis.

Voor de opening wordt burgemeester Michel Bezuijen samen met Sigrid Dijkstra, kantoormanager van het ING-kantoor Rijswijk, geïnterviewd door Feel Good Radio. De lokale omroep zendt die dag uit vanaf hun mobiele studio bij het podium op het Bogaardplein. Daarna gaan alle activiteiten van start.

Om 10.30 uur verzorgt wethouder René van Hemert samen met Players United de officiële opening van de ING Voetbaldag bij Sportpark Hoekpolder.

ING geeft Rijswijk daarnaast een blijvend geschenk. Er zijn drie projecten waar de inwoners van Rijswijk gedurende de dag op kunnen stemmen: een natuurspeelplek, openbare BBQ-plekken of een Outdoor DJ-tafel. Het project met de meeste stemmen wordt gerealiseerd. Om 19.00 uur maakt de burgemeester het winnende project van de Blije Stemming bekend. Daarna is er een optreden van Edsilia Rombley