Jarenlange strubbelingen over Dahliastraat 2

“De gemeente schiet te kort in het zorg dragen voor de belangen voor ons als bewoners. Dus zoeken wij nu de openbaarheid van de gemeenteraad”. De bewoners van het Generaal van Geenplein en Dahliastraat in Oud Rijswijk hebben al 3 jaar overlast van illegale bedrijfsactiviteiten in hun woonwijk. Het gaat over Dahliastraat 2. Eerst een scooterbedrijf en nu een aannemer. Stapels brieven schreven ze aan de gemeente, maar ze worden van het kastje naar de muur gestuurd.

Ze zijn het klagen en vele brieven schrijven aan gemeentelijke afdelingen en het College zat omdat er niets gebeurt. Nu komen er brieven naar de raadsleden waarin zij opheldering en actie vragen.

Ze weten ook nog steeds niet of en in hoeverre het bestemmingsplan ‘Wonen 3’ en het overkoepelende bestemmingsplan ‘Oud Rijswijk’ het mogelijk maakt dat bedrijven zich in een woonstraat zoals de Dahliastraat mogen vestigen en hier hun werkzaamheden uitvoeren.

“Wij hebben de indruk dat de gemeente geen vaart zet in het helder op papier krijgen de spelregels met betrekking tot het wonen en werken in het gebied Oud Rijswijk”.