Jamaica centraal bij Wereldkeuken in Wijkcentrum Stervoorde

Op woensdag 28 februari  is er weer een Wereldkeuken bij Welzijn Rijswijk. Vanaf 17.45 uur staan de deuren open aan de Dr. H.J. van Mooklaan 1 in Rijswijk. De wereldkeuken is een maandelijkse open eettafel voor 30 personen (elke laatste woensdag van de maand)  waar iedereen welkom is. Elke maand staat een ander land centraal, dit keer is dat Jamaica.

Tijdens de wereldkeuken maak je niet alleen kennis met de eetgewoonten van het land maar u maakt  ook kennis met nieuwe mensen.  Vindt u het leuk nieuwe contacten op te doen om uw  netwerk te vergroten dan bent u hier meer dan welkom.  De kosten zijn €5,00. Voor de Wereldkeuken kan je je  een week van tevoren aanmelden, via de receptie van Welzijn Rijswijk: Tel: 070 7579200. Voor 28 februari is dat vanaf woensdag 21 februari.

Kookworkshop
Van tevoren wordt er elke keer  een kookworkshop voor 6 personen georganiseerd met deelnemers uit verschillende doelgroepen. Deze koks gaan daarna als volleerde chefs aan de slag om de open eettafel tot een succes te maken.  Als je een keer wil deelnemen aan de kookworkshop, dan kan je bellen en vragen naar Lisette Elgershuizen of Nicole van der Spek. De workshop wordt in de week voor de open eettafel gehouden op een maandag- of dinsdagmiddag.

Kom mee eten en wij beloven u: er gaat een wereld voor u open!