Jaarlijkse modeshow in Oud Rijswijk

Op zaterdag 22 april wordt in winkelcentrum Oud-Rijswijk weer de jaarlijkse modeshow georganiseerd. Net als voorgaande jaren wordt weer de nieuwste voorjaarsmode aan u getoond. Dit jaar worden er middels drie modeflitsen op drie verschillende locaties gehouden. De eerste modeflits is om 12.00 uur op het parkeerterrein Herenstraat ter hoogte van Bakker Piet. De tweede modeflits is om 13.15 uur in de Herenstraat ter hoogte van Kip & Co. De derde modeflits is om 14.15 uur in de Herenstraat ter hoogte van Oldenburg Schoenen.

Op een afgezette catwalk verzorgen diverse ondernemers uit Oud Rijswijk een wervelende modeshow. Deelnemers zijn Piazzo ModeStudio MOMaxime FashionFashion By PenozaGroots Grote Maten,Oldenburg schoenenPorto Azul, Mulder Mannenmode, Petit Cavalier, Intermezzo Kledingzaak, Zeeman HerenstraatTorica Optiek.

Meerdere modellen tonen de nieuwste dames- en herenvoorjaarsmode. Behalve dat u leuke dames- en herenkleding kunt bewonderen, wordt ook een voorproefje gegeven van de nieuwste trends in accessoires, schoenen, horloges en brillen.

Begeleid door een DJ, een charmante ladyspeaker en opgevrolijkt door de danseressen van Balletstudio Karin den Os wordt de modeshow wederom een niet te missen evenement.

De Rijswijkse Markt trakteert alle bezoekers op een lekkere portie poffertjes. Bij elke marktkraam ontvangt u een bon en tegen inlevering van drie bonnen kunt u een portie poffertjes afhalen bij de poffertjeskraam.