Irene Jansen: ‘Een toekomst waarin iedereen mee kan blijven doen’

Nieuw op de kandidaten lijst van de PvdA-Rijswijk is Irene Jansen. Ze is 34 jaar, getrouwd en moeder van 2 geweldige kinderen. “Ik woon inmiddels 14 jaar in Rijswijk en sinds eind vorig jaar woon ik met mijn gezin in de mooie nieuwe wijk Sion in Rijswijk Buiten”.

Kinderen inspireren haar enorm
Irene vertelt: “In het dagelijks leven ben ik kindercoach met mijn eigen praktijk aan huis. Ik begeleid kinderen en hun ouders met mijn creatieve werkwijze waarover je op www.yourcreativenature.nl alles leest”. Creatief zijn ook haar hobby’s. “Met haken, tekenen en knutselen vind ik ontspanning en het geeft mij nieuwe energie”.

Voordat zij kindercoach werd, werkte zij in het onderwijs en de kinderopvang. Irene: ”Kinderen inspireren mij enorm. Ze denken heel vrij en komen vaak met hele creatieve oplossingen voor allerlei problemen. Het is een manier van denken die voor verfrissende nieuwe ideeën zorgt”. Deze positieve manier gebruikt Irene ook graag in het dagelijks leven en wil dit graag de politiek mee in nemen.

Het zijn ook de kinderen die haar drijfveer zijn om de politiek in te gaan. “Zij zijn de toekomst en daarom vind ik het van groot belang dat wij samen met hen zorgen voor een mooie toekomst. Een toekomst waarin iedereen mee kan blijven doen. Dat begint bij goed onderwijs, een warm thuis in een schone wereld en een leven zonder armoede. Onderwerpen waar ik mij keihard voor ga inzetten met de blijvende positieve input van degene om wie het draait, namelijk de kinderen”.