ING is blij met Rijswijk

Burgemeester Michel Bezuijen en Sigrid Dijkstra, kantoormanager van het ING-kantoor Rijswijk werden zaterdagmorgen om half tien geïnterviewd door dj Joey Koeyvoets. Dat gebeurde ter gelegenheid van het ‘Blij met Rijswijk’-feest in de mobiele studio van Feel Good Radio op het Bogaardplein. Het was gelijk het begin van een dag vol sport, spektakel en muziek.

En dat allemaal in het kader van het feit dat Rijswijk de meeste ING-klanten heeft van Nederland. Zo’n 75% van de inwoners in Rijswijk heeft een rekening bij ING. Dit geldt ook voor 55% van de in Rijswijk gevestigde bedrijven.

Sidrid Dijkstra over haar Rijswijk: “Ik heb er elf jaar gewoond, doe mijn boodschappen in De Bogaard en mijn kinderen zitten er op school. Rijswijk is een stad, maar voelt als een dorp. Ik ken hier ook nog steeds veel mensen”.

Michel Bezuijen was eerst wel verrast toen hij hoorde dat Rijswijker koploper is bij ING. “En dan zo’n hele dag met activiteiten voor jong en oud met als afsluiter een feest op het Bogaardplein”. En natuurlijk niet in de laatste plaats de blijvende herinnering aan dit evenement. “Met dank aan ING is Rijswijk binnenkort ook een mooie natuurspeelplek, een outdoor dj-tafel  of een aantal openbare BBQ-plekken rijker”.

Hiervoor kunnen Rijswijkers de hele zaterdag stemmen op hun keuze bij de verschillende promotieteams die rondlopen in Rijswijk. Om 19.00 uur maakt de burgemeester bekend wat de Rijswijks hebben gekozen.