Informatiebijeenkomst Veiligheid en Inbraakpreventie

Op dinsdagavond 13 juni is er van 19.45 – 22.00 uur een Informatiebijeenkomst over Veiligheid en Inbraakpreventie bij de Buurtschap Oud Rijswijk in  Welzijnsgebouw ‘de Ottoburg’, Esdoornstraat 3A in Rijswijk.

Rijswijk is een veilige gemeente, het aantal inbraken daalt gestaag, zo laat teamchef Ronald Stoffer van Politie Rijswijk weten tijdens de presentatie van de veiligheidscijfers over 2016. Maar nog even en de zomervakantie staat voor de deur.. Inbrekers gaan niet op vakantie. Zij hebben het te druk deze periode! Met inbreken.

Tijdens deze informatieavond over inbraakpreventie en buurtpreventie vertelt wijkagent Klaar Toet hoe een inbraak te voorkomen is. Ook vertelt Erik van der Veer, coördinator van het Buurt Preventie Team Oud Rijswijk, over de rol van het buurt preventie team en hoe u hieraan zelf een steentje bij zou kunnen dragen. Verder wordt informatie gegeven over maatregelen zoals goed deurbeslag bij het voorkomen van inbraken. Zorg daarom dat u uw huis altijd goed achterlaat. Het voorkomen van een inbraak is iets waar bewoners zelf veel aan kunnen doen.