Een huis voor minder dan een ton

Op zaterdag 30 september van 13.00 tot 16.00 uur is het tweede open huis van Metamorfose Rijswijk aan de Koopmansstraat in Rijswijk. Het is zeker de moeite waard om een kijkje te gaan nemen want er zijn nog kavels beschikbaar vanaf een ton. Het zijn kluskavels in een oud kantoorpand die de kopers zelf gaan omtoveren tot woningen.

Tijdens het open huis kun je de kavels bekijken en spreken met een Koperscoach van Steenvlinder. Deze kan jou vooraf voorzien van adviezen en begeleiden tijdens het kooptraject. Daarnaast krijg je een goed en realistisch beeld van wat er nodig is om je kavel om te toveren tot jouw droomhuis.

Karin Beukers, Koperscoach van Metamorfose Rijswijk, vertelt enthousiast: Wij zijn het eerste aanspreekpunt voor vragen en denken daarnaast graag mee. We nemen we de tijd voor mensen die geïnteresseerd zijn in een kluskavel. Het is een grote stap in hun leven en daarbij begeleiden we ze graag.

De inschrijving voor de kavels is geopend totdat het vol is. De belangstelling voor de kavels is echter groot. We verwachten zelfs dat het grootste deel van de kavels na het tweede open huis snel vergeven zal zijn.”, aldus Beukers.

Op de begane grond bevinden zich de twee verdiepingen tellende maisonnettes. Hiervoor is de meeste interesse. Hans Sparreboom, een van de initiatiefnemers, vertelt dat de appartementen (vanaf de tweede verdieping) een stuk minder investeringskosten hebben. “Je hebt dan een gelijksvloers appartement van zo’n honderd vierkante meter met een mooi uitzicht vanaf je balkon.”

Gunstige investering
Kopers van een kluskavel aan de Koopmansstraat doen los van de gunstige aanschafprijs ook een goede investering. Steenvlinder heeft door een makelaar een waardeindicatie laten afgeven voor wat de woningen waard kunnen worden in deze tijd.

Een appartement van €107.500 kan na de verbouwing een waarde verkrijgen van €180.000 euro inclusief parkeerplaats. Koperscoach Karin voegt hier aan toe: “Hoe slimmer je de verbouwing van jouw droomhuis aanpakt, des te meer geld je verdient als je het uiteindelijk verkoopt. Maar je wil de komende jaren natuurlijk helemaal niet verkopen, want jouw droomhuis bouw je maar maar één keer.”

Een huis voor minder dan een ton

Een huis voor minder dan een tonOp zaterdag 30 september van 13.00 tot 16.00 uur is het tweede open huis van Metamorfose Rijswijk aan de Koopmansstraat in Rijswijk. Het is zeker de moeite waard om een kijkje te gaan nemen want er zijn nog kavels beschikbaar vanaf een ton. Het zijn kluskavels in een oud kantoorpand die de kopers zelf gaan omtoveren tot woningen.Tijdens het open huis kun je de kavels bekijken en spreken met een Koperscoach van Steenvlinder. Deze kan jou vooraf voorzien van adviezen en begeleiden tijdens het kooptraject. Daarnaast krijg je een goed en realistisch beeld van wat er nodig is om je kavel om te toveren tot jouw droomhuis.Karin Beukers, Koperscoach van Metamorfose Rijswijk, vertelt enthousiast: “Wij zijn het eerste aanspreekpunt voor vragen en denken daarnaast graag mee. We nemen we de tijd voor mensen die geïnteresseerd zijn in een kluskavel. Het is een grote stap in hun leven en daarbij begeleiden we ze graag.De inschrijving voor de kavels is geopend totdat het vol is. De belangstelling voor de kavels is echter groot. We verwachten zelfs dat het grootste deel van de kavels na het tweede open huis snel vergeven zal zijn.”, aldus Beukers.Op de begane grond bevinden zich de twee verdiepingen tellende maisonnettes. Hiervoor is de meeste interesse. Hans Sparreboom, een van de initiatiefnemers, vertelt dat de appartementen (vanaf de tweede verdieping) een stuk minder investeringskosten hebben. “Je hebt dan een gelijksvloers appartement van zo’n honderd vierkante meter met een mooi uitzicht vanaf je balkon.”Gunstige investeringKopers van een kluskavel aan de Koopmansstraat doen los van de gunstige aanschafprijs ook een goede investering. Steenvlinder heeft door een makelaar een waardeindicatie laten afgeven voor wat de woningen waard kunnen worden in deze tijd.Een appartement van €107.500 kan na de verbouwing een waarde verkrijgen van €180.000 euro inclusief parkeerplaats. Koperscoach Karin voegt hier aan toe: “Hoe slimmer je de verbouwing van jouw droomhuis aanpakt, des te meer geld je verdient als je het uiteindelijk verkoopt. Maar je wil de komende jaren natuurlijk helemaal niet verkopen, want jouw droomhuis bouw je maar maar één keer.”

Geplaatst door Omroep Rijswijk – Feel Good Radio op dinsdag 26 september 2017