Hotel met creatieve uitstraling komt in Plaspoelpolder

In het leegstaande kantoorpand aan de Volmerlaan 7 komt een hotel van met een industriële en vooral creatieve uitstraling. Met robuuste ruimtes, horeca, flexplekken, yoga op het dak en meer van dat soort items. “Bijzondere projecten in binnen- en vooral buitenland hebben ons geïnspireerd” zegt Wim de Jong, directeur van The Young Group.

“Berlijn, London en de Scandinavische steden lopen voorop met geweldige, vernieuwende concepten. Geen monofunctionele gebouwen meer. Mix-use is het sleutelwoord. Neem als sterk voorbeeld het Michel- berger Hotel in Berlijn. Dat is uniek. Een hotel zoals niemand zich een hotel voorstelt. Je kunt er werken, studeren, over- nachten, loungen, koffiedrinken, internetten en sporten op één locatie. Iets bijzonders voor een eerlijke prijs. Dat gaan wij ook neerzetten.”

Het transformatieproject van The Young Group past binnen de nieuwe koers die de Toekomstvisie Plaspoelpolder heeft uitgezet. Met de toekomstvisie Plaspoelpolder worden initiatieven gefaciliteerd, waarbij de Plaspoelpolder transformeert naar een multifunctioneel verblijfsgebied met ruimte voor werken, wonen en recreëren.