Hoogvliet supermarkt Colijnlaan sluit de deuren voor verbouwing

De vaste klanten van supermarkt Hoogvliet aan de Colijnlaan in Rijswijk zullen tijdelijk een andere winkel moeten zoeken voor de dagelijkse boodschappen vanwege een verbouwing van de buurtsuper.

Nieuwe huisstijl invoeren
De supermarkt gaat de verbouwing uitvoeren om de nieuwe huisstijl door te voeren in de winkel met houten frames en digitale schermen bij de versafdelingen. Nieuw in het assortiment zijn diverse soorten diepgevroren vis die de klant zelf kan scheppen in de gewenste hoeveelheid en een uitgebreid aanbod tapas en borrelhapjes. Ook het kassapark wordt aangepakt en gemoderniseerd, waardoor een vlotte doorstroming bij de kassa’s verzekerd is.

Twee weken gesloten
De Hoogvliet is gesloten van donderdag 25 november 17.00 uur tot en met woensdag 8 december. Bewoners van de wijk kunnen voor hun boodschappen uitwijken naar de Hoogvliet of Albert Heijn in winkelcentrum in de Bogaard, de Albert Heijn in de Kerklaan, de Hoogvliet aan het Ravesteijnplein of de Plus Supermarkt aan de Prinses Irenelaan. Hoogvliet biedt ook aan om de boodschappen die je online bestelt gratis thuis te bezorgen met de kortingscode ‘RIJSWIJK’.