Hollands Feest in Rijswijk met André Hazes jr.

Een evenement van groot formaat. Het Hollands Feest op zaterdag 11 maart vanaf 18.30 uur in het Event Plaza aan de Rijswijkse Lange Kleiweg 86 met onder andere André Hazes, O’G3NE, Henk Dissel, Lange Frans en Mario Mulder in de grootste gelegenheidskroeg van Nederland. Het thema van Hollands Feest is rood, wit en blauw. De dresscode is niet verplicht, maar het maakt de sfeer natuurlijk wel veel gezelliger. Hoe gekker, hoe beter!

André Hazes jr. is de hoofdact van de avond. Eerder stond de volkszanger al twee avonden in een uitverkocht AFAS Live. Natuurlijk zingt Hazes zijn grote hits ‘Leef’ en ‘Ik Haal Alles Uit Het Leven’.

De zussen Lisa, Amy en Shelly van O’G3NE hebben nog gaatje in de agenda gevonden om de gasten te laten genieten van hun prachtige samenzang. Later dit jaar vertegenwoordigen de dames Nederland tijdens het Eurovisie Songfestival. Welk nummer zij gaan zingen wordt binnenkort bekendgemaakt.

Lange Frans en zijn goede vriend John West zullen Hollands Feest in Rijswijk helemaal op zijn kop zetten. Het duo heeft samen een aantal nummers opgenomen, maar natuurlijk zal Frans ook oude successen laten horen.

Henk Dissel heeft Nederland langzaam veroverd met zijn fijne melodieën. Op zijn nummers moet gewoon gedanst worden. ‘Stap Voor Stap’, ‘Een Bom’, ‘Dansen’ en ‘Lange Nacht’ zullen voor een echt feest zorgen.

Mario Mulder is de openingsact van de avond. De altijd goedlachse Haagse kunstenaar maakte kennis met het grote publiek tijdens ‘Bloed, Zweet & Tranen’, een talentenshow waarin Roxeanne en André Hazes op zoek gingen naar de nieuwe volkszanger van Nederland. Mario kwam binnen met een hoge hoed die hij zelf geschilderd had en was direct een van de favorieten. De zanger heeft inmiddels twee eigen singles uitgebracht. ‘Wat Een Geluk’ en ‘Dansen Op De Maan’ zijn twee heerlijke nummers die je niet mag missen. Dus kom op tijd op zaterdag 11 maart!

Heb jij nog geen kaarten voor Hollands Feest in de Zuid-Hollandse plaats Rijswijk, net naast Den Haag? Voor meer informatie, de volledige line-up en de laatste kaarten bezoek je www.hollands-feest.nl.