Wie helpt bij de Kerstbrunch 2017 ?

Kerstmis lijkt nog ver weg. Toch wordt in Rijswijk al gewerkt aan de voorbereidingen van de Kerstbrunch. Vorig jaar werd het en groot succes, vandaar dat dit jaar een vervolg komt op Tweede Kerstdag. Om dit mogelijk te maken, zijn ze op zoek naar enthousiaste, betrokken Rijswijkers die een handje willen helpen bij de zaalversiering, de organisatie en de bediening.

Kerst vier je samen. Voor velen is Kerst een gezellige tijd die je met familie en vrienden viert. Maar dat geldt niet voor iedereen. Er worden veel kerstactiviteiten georganiseerd maar zelden op de Kerstdagen zelf. En dat zijn nou net de dagen waarop mensen extra behoefte hebben aan warmte en gezelschap van anderen. Daarom organiseerde Welzijn Rijswijk in 2016 op Tweede Kerstdag een Kerstbrunch speciaal voor mensen die een steuntje in de rug konden gebruiken.

U wilt mede-Rijswijkers ook een mooie Kerst bezorgen en u heeft op Tweede Kerstdag wat tijd over? Meld u dan snel aan. Ze willen in oktober al beginnen met de organisatie van de kerstbrunch. Voor meer informatie of aanmelding kunt u contact opnemen met Dennis Bodano van via 06-44559059 of dennis.bodano@welzijn-rijswijk.nl