Help Rijswijkse Knaaghof aan een operatietafel

Een bijzettafel doet nu bij de konijnen en knaagdierenopvang Het Knaaghof aan de Rijswijkse Huis te Landelaan dienst als operatietafel. Dat kan natuurlijk niet. Er is €  2000 nodig voor de operatietafel (zie foto) en hulpstukken. Help ze aan een echte operatietafel. Kijk op: https://het-knaaghof.voordierenbescherming.nl/project/operatietafel-voor-konijnen-en-knaagdieren

Voor onderzoeken en operaties
Het Knaaghof: “Elk dier dat wij opvangen wordt onderzocht op eventuele (besmettelijke) aandoeningen. Het gaat om minstens zeshonderd konijnen en knaagdieren per jaar. De operatietafel zal door de dierenarts ook worden gebruikt voor het uitvoeren van medische handelingen, vaccinatie en castratie. Hierdoor blijven nakomelingen uit én kunnen de dieren makkelijker met/bij een soortgenoot worden geplaatst bij een nieuwe eigenaar”.

Nieuwe tafel is onmisbaar
Een goede, in hoogte verstelbare operatietafel die ook nog eens goed te reinigen is, is voor de verzorging en het welzijn van de dieren enorm belangrijk. Momenteel doet een bijzettafel dienst als operatietafel. Een nieuwe tafel is écht onmisbaar!

HELP JIJ MEE? Zodat ze nog in dit jaar alle konijnen en knaagdieren de zorg kunnen bieden die ze verdienen? “Bij het behalen van deze € 2.000, schaffen we direct de getoonde operatietafel met een speciaal opzetstuk aan”.