Help de politie bij hun deelname aan de Roparun

De politie doet mee aan de Roparun, een estafetteloop van meer dan 500 kilometer voor het goede doel van Parijs en Hamburg naar Rotterdam. De deelnemers halen geld op voor mensen met kanker. De politie Haaglanden doet mee met een team en vraagt onze hulp.

“We verkopen speciaal voor ‘ons’ gemaakte politieberen. Ze zijn vanaf nu te bestellen via: www.zieza.nl/politiebeer. De opbrengst van de verkoop van de beren is geheel voor de Roparun en hun goede doelen. We willen een zo’n groot mogelijk bedrag doneren aan de stichting. Koop daarom nu een beertje bij ons! De beren zijn 20cm groot (zittend 14 cm) en kosten €10,- per stuk. Wilt u dit bericht ook met uw vrienden delen en onze pagina liken op Facebook?

De beren zijn op te halen aan politiebureau Delft. Wilt U uw beertje per post ontvangen, dan zijn er €6,95 aan verzendkosten te rekenen. (Mocht u verschillende beren bestellen dan blijven de verzendkosten €6,95 totdat u de 10 kilo overschrijdt, dus informeer of uw familie of buren misschien ook een beer willen. Voor vragen bel met Mark van Driessel: 06-51678859. www.zieza.nl/politiebeer