Help jij collecteren voor Davey zijn dolfijntherapie ?

De Rijswijkse Davey van 8 jaar heeft een grote verstandelijke beperking, hij functioneert als 3 jarige, heeft autisme, een lichamelijke beperking en een prikkelverwerkingsstoornis. Hij kan niet praten en doet zichzelf pijn door kopstoten. Dankzij Stichting syndroom van de lach kan Davey zich optimaal ontwikkelen door dolfijntherapie. In de Week van maandag 25 september tot en met zaterdag 31 september wordt gecollecteerd, voor kinderen zoals Davey, door het Fonds verstandelijk gehandicapten. Help jij mee met collecteren? Meld je aan via sport4special@outlook.com

Ondanks zijn beperking is Davey een ontzettend vrolijke jongen en praten zijn ouders vol passie over Davey’s eindeloze interesse in iets kleins waardoor hij in zijn eigen wereldje zo tevreden is.

Collecteren hoeft niet veel tijd te kosten. Op het schoolplein, bij de supermarkt, in de straat, bij sportschool, vereniging, de eigen straat, een avondje met een groepje mee of een paar avonden die week. Stichting syndroom van de lach heeft inmiddels al een paar jaar een super goede samenwerking met. Dit betekent dat 50% van de opbrengst in Rijswijk voor syndroom van de lach is. Dit is een landelijk fonds die evenementen, activiteiten en ontwikkelen van vernieuwingen voor mensen met een verstandelijke beperking.