Heel weekend kerstsfeer in De Bogaard

Kom op zaterdag 10 en zondag 11 december naar Winkelcentrum In de Bogaard en van muziek, theater, levende kerstboomples en voor de kids een treintje. Oh, en er is ook nog een workshop Kerstkaarten maken.
Op zaterdag 10 december heb je de kans om Signora Amorosa’s tegen het lijf te lopen. De Amorosa’s brengen een oprechte ode aan liefde en geluk! Zij zijn op zoek naar mensen die al hopeloos verliefd zijn, geliefd zijn, liefde zoeken of gewoon lief zijn en schrijven met aandacht een handgeschreven boodschap aan een geliefde! Of misschien krijg je wel iets lekkers van de kerstman en kerstvrouw! Naast het winkelen valt er genoeg te beleven en geniet je natuurlijk ook van heerlijke KerstKlanken.

Op zondag 11 december zijn de optredens zeker de moeite waard. Het gehele centrum zal gevuld zijn met prachtige KerstKlanken en verrassend StraatTheater. De kerstklanken zullen deze dag verzorgd worden door de kerstband Elfen AnderZ, door een Gospel koor en verschillende Sing and Songwriters. Op het plein in de Prinsenpassage is natuurlijk ook nog de gratis workshop, deze week maken we zelf kerstkaarten!

Je kunt genieten van prachtig StraatTheater met onder andere de Winter-Wonder-Slee, de Sneeuwvrouw, Santa in the Sky, Elfs de Noel, Levende kerstboompjes en Jøttnjøl. Kortom een X-mas Shopping experience die je niet mag missen! Tevens is er voor de jongsten ook nog een heel leuk treintje wat de hele dag door het winkelcentrum rijdt.