Heel veel activiteiten in de meivakantie bij Trias

In de meivakantie kunnen kinderen bij Trias mee doen aan allerlei activiteiten; van een dansdag en musicaldag, tot een speciale knutselclub bij Kinderboerderij het Akkertje.

Dansen, zingen en knutselen bij Trias
Deze vakantie-activiteiten beginnen bij Trias met een speciale knutselclub. Woensdag 9 mei kan iedereen van zes jaar en ouder meedoen om dieren na te tekenen bij Kinderboerderij het Akkertje. Geiten, koeien, cavia’s, herten, konijnen: genoeg dieren om uit te kiezen en na te tekenen met potlood of houtskool. De deelnemers krijgen van de kunstdocent de nodige uitleg en tips om de schetsen zo goed mogelijk uit te werken.

Bij de dansdag op woensdag 9 mei kunnen kinderen in de leeftijd van zes tot en met twaalf jaar samen met de docent een choreografie maken met verschillende dansstijlen, zoals streetdance, hiphop en moderne dans. Aan het einde van de dag mogen de kinderen optreden voor familie en vrienden en kunnen ze laten zien wat ze hebben geleerd.

De musicaldag staat deze vakantie in het teken van Belle & het Beest. Deze musical gaat over liefde, betovering en dromen. Tijdens deze dag gaan kinderen tussen zes en twaalf jaar aan de slag met korte scènes, een dans en een nummer uit Belle en het Beest. Aan het einde van de musicaldag laten de kinderen in de theaterzaal aan familie en vrienden zien wat ze hebben gemaakt.  Deze activiteit  is op twee locaties: in Leidschendam-Voorburg op maandag 30 april en in Rijswijk op vrijdag 11 mei.

De vakantie-activiteiten zijn inclusief een snack en drinken, de lunch moet zelf verzorgd worden. De kosten variëren van € 20 tot en met € 45. Voor meer informatie en inschrijvingen kijk je op www.Stichting-Trias/vakantie-activiteiten