Halloween Disco zwemmen Optisport Sportcentrum De Schilp

Door: Anne Schuiling –

Optisport Sportcentrum De Schilp staat zaterdagavond 29 oktober van 19:00 tot 21:30 in het teken van Halloween. Dit wordt gevierd met een gave zwemdisco met als thema Halloween. Kom dus zo eng mogelijk verkleed.

Groot feest
Zaterdag 29 oktober wordt het een groot feest in het zwembad. Deze avond gaan de lichten uit en de discolampen aan. Zo komen de dj’s van All4Music een groot feest maken in het zwembad en is er een Photobooth om leuke herinneringen met elkaar vast te leggen. Kom dus met allemaal vriendjes, vriendinnetjes of klasgenootjes naar de zwemdisco. Ouders zijn natuurlijk ook van harte welkom bij de disco.

Tijd en kosten
Iedereen is van harte welkom vanaf 19.00 tot 21.30 in Optisport Sportcentrum De Schilp in Rijswijk. De prijs voor het Halloween Disco zwemmen is € 11,30 per persoon. Dit is inclusief een drankje en wat lekkers.

Kinderfeestje
Ben je bijna jarig of jarig geweest tijdens Halloween, dan kun je zelfs een kinderfeestje geven tijdens deze avond. Vul het contactformulier in en dan neemt Optisport Sportcentrum De Schilp zo snel mogelijk contact met je op.

Meer informatie kan je vinden op  https://www.optisport.nl/activiteiten/zwemdiscofeestje/schilp