Haaglandia accomodatie snel in de verkoop

De notaris krijgt nog voor het einde van dit jaar opdracht om de kantine, kleedkamers en doucheruimtes van Haaglandia te verkopen. Daarna is de weg vrij voor nieuwe gebruikers op Sportpark Irene. Er zijn al zes gegadigden voor het veld en de accomodaties.

Het is alweer ruim drie maanden geleden dat het doek viel voor Haaglandia. Sindsdien liggen de velden er verlaten bij. De gemeente heeft gesprekken gehad met geïnteresseerde partijen. Er zijn vier commerciële partijen die belangstelling hebben. Ook is er een groep vrijwilligers die het terrein wil gebruiken .

Eind september en begin december is ook gesproken met personen die een vereniging op willen richten. Maar, men wil de velden niet wil huren als er geen gebruik kan worden gemaakt van de accommodatie met de kantine, kleedkamers en doucheruimtes. Zoals bekend heeft de belastingdienst beslag gelegd op het opstalrecht.

De belastingdienst heeft nu aangegeven dat de procedure om een besluit te nemen over executoriale verkoop van het opstalrecht te kunnen nemen is afgerond. De weg komt vrij voor de gemeente om actie te nemen.