Grundeken Automaterialen kiest voor Rijswijk

Sinds kort heeft Walter Grundeken zijn nieuwe pand in de Plaspoelpolder aan de Koopmanstraat Rijswijk betrokken. Hij heeft wel een traantje gelaten om na 80 jaar zijn vertrouwde bedrijf in Den Haag te verplaatsen naar de Rijswijkse Plaspoelpolder, maar hij heeft er zeker geen spijt van. “Het verschil is hemelsbreed misschien net een kilometer”, aldus eigenaar Grundeken.

Goede bereikbaarheid voor ons belangrijk
De belangrijkste reden van deze verhuizing was dat het oude pand uit zijn voegen barstte terwijl het voor de klanten en leveranciers steeds moeilijker werd om zijn bedrijf te bereiken.  “Automaterialen moeten snel worden geleverd zodat het van belang dat onderdelen in de nachtelijke uren kunnen worden afgeleverd. Dat is in een woonwijk geen doen meer want de halve straat zou geen oog dicht kunnen doen. In Rijswijk kennen we deze problemen niet”, zegt Walter Grundeken.

Eigen distributie naar de klanten
Grundeken is zes dagen per week geopend en heeft een eigen distributieafdeling waar kleine wagens gedurende de gehele dag bestellingen naar de garagebedrijven in heel de regio brengen. “Dit heeft als grootste voordeel dat onze klanten altijd hun reparaties binnen de afgesproken tijd met originele onderdelen kunnen uitvoeren, en dat is van belang voor hun planning”, aldus Henk, die verantwoordelijk is voor de logistiek van de automaterialen.

100% klanttevredenheid
Trotse eigenaar Walter Grundeken, die samen met zijn vrouw leiding, geeft gaat dan ook naar een 100% klanttevredenheid en heeft als motto: “Blijf niet kwaad weg, maar kom boos terug! We komen altijd tot een oplossing”. Begin volgend jaar zal de Grundeken zijn pand voor haar relaties feestelijk openen. Rijswijk TV kreeg een voorproefje waarbij Ed Braam, raadslid van Beter voor Rijswijk van de gelegenheid gebruik maakte Grundeken met een bloemetjes te feliciteren met zijn nieuwe huisvesting.