Grote wens van Rijswijker Karim komt uit: Veridius Catering

Karim woont al zijn hele leven in Rijswijk. Als klein jongetje hielp hij in het restaurant van zijn vader. “Het begon allemaal toen ik 10 was. Hij had een Egyptisch restaurant en ik vond het altijd al leuk om hem te helpen. Ik heb altijd in de horeca gewerkt. Nu is het tijd om met Veridius Catering te starten”, vertelt Karim Ibrahim. Hij verzorgde al de lunch voor het college van Rijswijk.

Na de middelbare school heeft hij de Horeca opleiding gedaan. “Ik begon in die tijd bij Grand Cafe Carpe Diem in Rijswijk als stagiair. In het laatste jaar van mijn opleiding moest ik een ondernemingsplan schrijven en daardoor realiseerde ik mij dat alles mogelijk is als je plezier hebt in het werk dat je doet”, vertelt Ibrahim enthousiast.

Toen bij Oma.nl in de Bogaard werd geopend werd hij daar assistent-bedrijfsleider. Daarna volgde restaurant Mama Kelly, tot hij een aanbod kreeg van de Vermaat groep, een groot cateringbedrijf, als Floormanager. “Ik had intussen ook de studie Facility Management gevolgd en afgerond aan de Haagse Hogeschool om mijn vakkennis te verbreden en te blijven groeien”. Hij ging werken bij Carpe Diem in de Bogaard en werd bedrijfsleider.

Karim: “Toch kwam ik er gauw achter dat het voor mij tijd was om op mijn eigen benen te staan. Alles wat ik had geleerd ga ik nu voor mijzelf gebruiken. Met trots begon ik Veridius Catering . De naam Veridius is gebaseerd op het woord “viridi”, wat latijn is voor “groen”. Veridius selecteert de producten en verpakkingsmaterialen met aandacht voor het milieu. Denk hierbij aan gerecycled verpakkingsmateriaal, biologische -en fair trade producten”.

Zijn specialiteit zijn panbroden. “Dit zijn heerlijke grote broden genoeg voor 8 broodjes. Super lekker, rijkelijk belegd en leuk te presenteren tijdens een vergadering, verjaardag of ander een andere gelegenheid. Belegd met bijvoorbeeld zalm of een heerlijke kerrie humus, alles is mogelijk. Natuurlijk heb ik ook gewone pistolets en zachte broodjes beschikbaar”.

Veridius Catering heeft ook een Facebook pagina. Over een paar weken is de website klaar en kan om direct vanaf de site worden besteld. Heeft u een feestje of een andere gelegenheid? Neem contact op en geef uw wensen door voor een vrijblijvende offerte. Dit kan via info@veridius.nl of 06-41363592.