Grote vuurwerkshow bij Rijswijkse Schouwburg

De Rijswijkse Vuurwerkhal viert haar 25-jarig jubileum met een grote vuurwerkshow op zondag 20 november bij De Rijswijkse Schouwburg. Aanvang van de show 20:00 uur. Het duurt een kleine 15 minuten. Iedereen is welkom om te komen kijken en te genieten van een mooie vuurwerkshow!

De Rijswijkse Vuurwerkhal bestaat al sinds 1991. Sinds dat jaar is De Rijswijkse Vuurwerkhal uitgegroeid tot de grootste vuurwerkwinkel van Zuid-Holland. Mede dankzij de trouwe klanten bestaat het bedrijf al 25 jaar. |”Wij willen onze trouwe vuurwerkliefhebbers daarom bedanken met een grote vuurwerkshow. Zonder onze trouwe klanten is het niet mogelijk geweest om uit te groeien tot de grootste vuurwerkwinkel van Zuid-Holland”.

Op 18 december houden zij ook een open dag. Tijdens de open dag is er een cursus ‘veilig omgaan met vuurwerk’ voor kinderen tot 16 jaar.  Verder geven zij rondleidingen door het bedrijf om te laten zien hoe het er aan toe gaat achter de schermen. De open dag is gericht op vuurwerkvoorlichting en veiligheid zodat iedereen veilig de jaarwisseling doorkomt.