Grote inloop voor event Kids Foundation

Een keur van artiesten uit de regio traden zondag belangeloos op voor het goede doel. Er werd een leuke Sinterklaasviering georganiseerd voor kinderen uit gezinnen die het niet breed hebben en dat is ook aan de orde in ons eigen Rijswijk.

Organisator en presentator Mick van der Hoek kijkt terug op een succesvolle avond. Tijdens het evenement werd geld ingezameld middels het veilen van goederen die beschikbaar waren gesteld door vele sponsoren uit de regio.

Populaire en minder populaire items
Een van de toppers van deze avond was het door de gehele selectie van Ado gesigneerde shirt. Na diverse biedingen werd Ed Braam de nieuwe eigenaar. Ook Harry Ballemaker van de Winston Club bood mee op de goederen. Ook werd er goed geboden door aanwezigen op een waardebon voor een geheel verzorgd feest.  Sommige stukken werden helaas uit de verkoop terug gehaald. Het ging hier hoofdzakelijk over kunst, maar er bleken weinig kenners in de zaal te zijn die hier enige waardering voor konden opbrengen. Ook een onlangs geheel gerestaureerde viool van een bekende muzikant haalde het helaas de ondergrens niet.

Sinterklaas op de dansvloer
Sinterklaas, die vanwege zijn drukke periode maar even aanwezig zou zijn had het zo druk, dat hij vrijwel de hele avond, inclusief vele zwarte pieten is gebleven. Ook hebben we zondagavond geleerd dat Sinterklaas over uitmuntende dancemoves beschikt.