De grootste reünie van Rijswijk komt eraan

Iedereen heeft wel oude klasgenoten uit het oog verloren of sportvrienden of collega’s. Wil je met hen weer eens bijkletsen en oude verhalen ophalen. Dat kan zaterdag 8 september vanaf 17.00 uur tijdens de grootste reünie op het Strandwalfestival. Ieder zijn eigen reünie bij de Naald in het Rijswijkse Bos. Schrijf snel al je vrienden aan om 8 september in hun agenda vrij te houden!

Als er maar een binden met Rijswijk is
Voor elke groep van 20 personen of meer brengt de organisatie een herkenningspunt aan bij de Naald met daarop duidelijk de naam van de organisatie, school, sportvereniging, dansgroep, kerkkoor, bedrijf, instelling of andere vriendenclub. Alles mag, als er maar een binding met het Rijswijkse is. De organisatie zorgt voor drankjes, lekkere hapjes en muziek.

Trekker treedt op als ambassadeur en contactpersoon
Ter voorbereiding zoeken zij nu enkele trekkers om dit event mogelijk te maken tijdens het Strandwalfestival. Een trekker treedt op als ambassadeur en contactpersoon van een deelreünie. De enige voorwaarde de trekker minimaal 20 personen bij elkaar weet te brengen voor een deelreünie. Dus pols je vrienden eens via een WhatsApp-groep of via een FB-berichtje.

Er wordt gerekend op 215 deelreünies
Na aanmelding ontvang je een e-mailadres om gemakkelijk te kunnen communiceren (bijvoorbeeld reunie-hockeykampRHC@strandwalfestival.nl). Trekkers van een deelreünie kunnen zich aanmelden door een berichtje te sturen aan: aanmelden@strandwalfestival.nl o.v.v. De grootste reünie van Rijswijk. Vermeld je daarbij ook je telefoonnummer, volledige naam en welke groep reünisten je bij elkaar wil brengen. Deelname is op basis van volgorde van inschrijving en gemaximeerd op 215 deelreünies (4.000 personen).