Gregor Bak opent de WinterHof Markt

Een uitstekende manier om de decembermaand te beginnen is op zaterdag 2 december een bezoek te brengen aan Onderwatershof. Dán staat dit woonzorgcentrum in Oud Rijswijk met de WinterHof Markt in het teken van winter, kerst en feestdagen. Tijdens deze Winterfair, die Onderwatershof samen met Ivents&Zo organiseert, is voor jong en oud van alles te doen. De opening wordt verzorgd door de bekende Rijswijkse muzikale alleskunner Gregor Bak. Iedereen is meer dan welkom. De deuren aan de Van Vredenburchweg 26 in Rijswijk staan van 11.00 tot 16.00 uur wagenwijd open. “Onderwatershof wil de centrale plek in de wijk zijn voor iedereen”, vertelt Hanneke Krisman, coördinator Welzijn van Onderwatershof. “Vandaar dat tijdens deze eerste WinterHof Markt ook voor zowel jong als oud van alles te zien, te beleven én te doen is.”

Voor jong en oud
“We hebben er alles aan gedaan om de WinterHof Markt voor iedereen een belevenis te laten zijn”, zegt Ivonne de Natris van Ivents&Zo enthousiast. “Zo is er de hele dag door entertainment, wordt er uit volle borst gezongen, lopen er winterse figuren rond over de markt en kunnen bezoekers zelf kerststukjes maken. Maar ook zijn er tal van marktkraampjes waar bezoekers volop inspiratie kunnen opdoen voor de feestdagen. Uiteraard ontbreekt de koek-en-zopie niet, terwijl ook de Rijswijkse Pannenkoekenclub aanwezig is.”

Kinderhoek
Speciaal voor kinderen komt er tijdens de WinterHof Markt een speciale kinderhoek”, vertelt Ivonne de Natris. “Hier wordt geschminkt, gekleurd… en zelfs zijn hier echte dieren aanwezig die natuurlijk geaaid kunnen worden. Ook de kleintjes hoeven zich dus zeker niet te vervelen.” Gregor Bak “Wij zijn natuurlijk hartstikke blij dat Gregor Bak de WinterHof Markt opent”, zegt Ivonne de Natris trots. “Gregor Bak is in Rijswijk een goede bekende met zijn Oeral Kozakkenkoor én als dirigent van het Strandwalkoor. Om nog maar niet te praten over zijn televisieprogramma’s. Wie kent hem nog als presentator van ‘Zo vader Zo zoon’ en/of als jurylid van het muziekprogramma ‘Una Voce Particolare’?”