Gratis je toekomst laten voorspellen

Het eerste weekend van december staat in de Rijswijkse Broodfabriek in het teken van Paranormaal Alternatief. Er zijn meer dan 50 interactieve workshops en lezingen te volgen. Daarnaast zitten paragnosten en mediums het hele weekend klaar om voor jou te bekijken wat het nieuwe jaar je gaat brengen.

Nieuwe energie
Kan jij wel wat meer energie gebruiken in de donkere maanden? Leer dan hoe je meer energie kunt krijgen tijdens de workshop: ‘Meer energie voor gevoelige vrouwen’. Kom daarvoor in het weekend van 2 en 3 december naar de Broodfabriek.

Gratis naar de beurs?
Lezers die met twee personen komen krijgen tegen inlevering van dit artikel 1+1 gratis kassakorting bij Paranormaal Alternatief op 2 & 3 december 2017.
Print dit artikel uit en neem het mee naar de Broodfabriek. Let op, je moet dus één ticket betalen als je met twee personen komt. Je bespaart hiermee 8 euro. De korting is alleen geldig op de entreeprijs van 2 volwassenen en geldt niet i.c.m. andere aanbiedingen.

Op zoek naar het perfecte cadeau voor de feestdagen?
Naast mediums en paragnosten zijn er ook vele verkoopstands waar sieraden, mineralen en spirituele artikelen worden aangeboden. Ook geeft een kaartje voor Paranormaal Alternatief gratis toegang tot de Neuzelbeurs!