Gift4Kids wil een mooie kerst voor alle kids

De Kerst komt er aan. Een feest van warmte en gezelligheid en een goedgevulde kalkoen op tafel. Maar het is niet in ieder gezin vanzelfsprekend dat er een mooi luxe diner op tafel staat met een mooie versierde boom. Er zijn gezinnen die dit simpelweg niet kunnen betalen.

Een droomkerst voor alle kinderen
Om de Rijswijkse kinderen die in een gezin wonen met weinig geld is Gift4Kids opgericht. Zij willen alle kinderen een droomkerst bezorgen. Met behulp van tientallen Rijswijkse ondernemers zijn zij er in geslaagd een fantastische dag te organiseren voor een aantal van deze kinderen. Zij worden op woensdag 19 december de hele dag verwend.

Speciale verwendag
Ze krijgen nieuwe kleding, worden geknipt door de kapper, gaan op de foto, volgen een workshop en gaan lekker samen uit eten. Bovendien krijgen zij na afloop nog een mand vol “goodies” en waardebonnen mee voor het hele gezin. Een dagje luxe waaraan zij nog lang terug zullen denken.

Doneer nu en geef alle kids een mooie Kerst
Heb jij het zelf goed en wil jij voor een van deze kinderen ook het verschil maken? Met jouw bijdrage, hoe gering dan ook, dat kan via deze link.