GEZOCHT (M/V): Rijswijkse talenten voor de Strandwalmarkt

Zangeressen, dansgroepen, sporttalenten, theatermakers en muzikanten. Rijswijk barst natuurlijk van het talent. De Strandwalmarkt op zaterdag 14 september is traditiegetrouw op zoek naar toekomstige sterren die hun kunsten willen vertonen. Dit jaar zijn er zelfs vier podia. Meld je dan snel aan: ga naar strandwalfestival.nl.

Ruimte voor lokaal talent
Ook dit jaar maakt de Strandwalmarkt onderdeel uit van het Strandwalfestival. Op zaterdagmiddag 14 september staat de Strandwalboulevard vol met informatiekraampjes, workshops en activiteiten van het Rijswijkse verenigings- en bedrijfsleven. Ook zijn er vier podia waar lokaal talent optreedt voor publiek. De locaties bij De Naald, Bonifatiuskerk, Kinderzone en Onderwatershof bieden een geweldig podium voor bands, dansgroepen, muzikanten, koren en theatermakers.

Pak het podium
De organisatie van de Strandwalmarkt is op zoek naar lokaal talent. Steel jij de show op één van de podia? Wil jij of jouw groep optreden op de 11e editie van het Strandwalfestival? Meld je dan snel aan: ga naar strandwalfestival.nl en omschrijf wat voor act je gaat doen. Daarna heb je natuurlijk nog alle tijd om te repeteren.

Standouders
De Strandwalmarkt start bij het Onderwatershof en loopt door over de groenstrook aan de Van Vredenburchweg, richting de ingang van het Rijswijkse bos. De markt heeft dit jaar vier zones: ouderen, cultuur, kinderen en gezonde leefstijl. Standhouders kiezen zelf in welke zone ze staan. Naast het delen van informatie zullen standhouders ook kleine activiteiten aanbieden. De inschrijving voor standhouders is geopend, ga naar strandwalfestival.nl om jouw stand te reserveren.

Strandwalfestival 2019
De 11e editie van het Strandwalfestival vindt dit jaar plaats op 13, 14 en 15 september. De vrijdag staat in het teken van Helemaal FRESH. Op zaterdag wordt de traditionele Strandwalmarkt gehouden en is het ´s avonds tijd voor Strandwal By Night. Zondag is het natuurlijk weer Strandwal Familiedag, dit jaar inclusief een ochtend vol sportieve activiteiten. Houd de website en de socials van het Strandwalfestival in de gaten voor nieuws en bekendmakingen van artiesten.

foto: Christopher Dominic