Gemeente en Regionaal Energieloket organiseren centrale inkoopactie zonnepanelen

De Gemeente Rijswijk organiseert in samenwerking met het Regionaal Energieloket een centrale inkoopactie voor zonnepanelen. Op deze manier kunnen meerdere inwoners samen voor een goedkopere prijs zonnepanelen aanschaffen.

Zonnepanelen
Met zonnepanelen kunnen woningeigenaren zelf stroom opwekken en zo besparen op hun energierekening. Om het voor Rijswijkers goedkoper te maken, wordt een centrale inkoopactie georganiseerd om een goedkopere prijs te kunnen betalen voor de zonnepanelen. De actie geldt alleen voor woningeigenaren van eengezinswoningen. Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) kunnen voor meer informatie terecht bij de gemeente via schakeltover@rijswijk.nl.

Informatieavond
Inwoners die geïnteresseerd zijn in de inkoopactie moeten zich eerst aanmelden voor een online informatieavond. Deze vindt plaats op dinsdag 12 september van 19.30 tot 20.30 uur. Bijwonen van deze informatieavond is overigens niet vereist voor deelname aan de actie. Tijdens de informatieavond wordt extra informatie gegeven over de actie. Meer informatie is eveneens te vinden via de website van het Regionaal Energieloket.

Na afloop van de informatieavond wordt de inschrijving geopend voor Rijswijkers die mee willen doen. Inschrijven kan via de website van het Regionaal Energieloket en zal geopend blijven tot en met dinsdag 31 oktober. Er is een maximum aantal inschrijvingen, dus de inschrijving kan daardoor eerder sluiten.

Installateur
Na aanmelding zal een installateur contact opnemen om samen te bepalen wat voor de woning mogelijk is. Daarna zal een persoonlijke en vrijblijvende offerte worden opgemaakt.