Frank Boeijen in Rijswijkse Schouwburg met zijn Theatertour

Op woensdag 2 mei om 20.15 uur komt Frank Boeijen in de Rijswijkse Schouwburg met zijn nieuwe Theatertour. ‘Als vanouds komt hij vernieuwend voor de dag. Hij verkeert in artistieke topvorm. Zijn stem heeft aan betekenisvolle gloed gewonnen. Er valt veel te genieten tijdens zijn voorstelling.’ Aldus Popmagazine Heaven.

Een reis van de jaren 80 tot heden
Zijn onmiskenbare stem, de liedjes uit het hart, zijn band die past als een warme jas. Frank Boeijen geraakt met zijn persoonlijke verhaal in het hart van de theaterbezoeker. Om daar vervolgens lange tijd te blijven. Want zijn teksten beklijven en de muziek vervoert. Hits van toen Zwart Wit, De Verzoening, Zeg me dat het niet zo is, Koud in mijn hart of Vaderland worden op een verrassende manier naar het heden gehaald. Een avond waarin de bezoeker een reis maakt door de tijd van de jaren ’80 naar het heden.

Frank Boeijen overtuigt keer op keer tijdens zijn theateravonden. Zowel muzikaal, tekstueel als in beleving. Hij speelt met zijn eigen oeuvre en het publiek wordt op zijn wenken bediend. Van bekende hits naar pas geboren liedjes, hij biedt met zijn band muzikale variatie voor in het rode pluche.

Foto: FrankBoeijen.nl