Fraaie donatie van Tennispark Welgelegen

Alex Luneman, eigenaar van het Rijswijkse Tennispark Welgelegen, verraste het bestuur van Hospice Het Vliethuys met een fraaie donatie van 429 euro. Hij ging dan ook persoonlijk even langs in het Hospice om de cheque te overhandigen.

Warm hart voor de hospice
“Ik draag Hospice Het Vliethuys een warm hart toe”, aldus Alex Luneman. “Het is een geweldige organisatie waar zo’n honderd vrijwilligers zich op een mooie manier inzetten voor mensen die zich in de laatste fase van hun leven bevinden. We hebben daarom bij de inschrijving bij één van onze open tennistoernooien van afgelopen jaar een euro extra gerekend. Op deze wijze wilden we het Hospice steunen. De actie was dermate succesvol dat we die ook dit jaar zullen herhalen”.

Bijzondere Geste van Welgelegen
“We zijn aangenaam verrast door de geste van de tennissers”, zegt bestuursvoorzitter Willy Blonk. “We zijn hen hiervoor uiteraard bijzonder dankbaar en komen dit jaar graag nog eens kijkje nemen op Tennispark Welgelegen. Deze donatie zorgt er mede voor dat er op de buitenterrassen van de bewoners heathers (terrassstralers) komen.”.