Foto’s delen in Fotoclub Rijswijk, het kan weer!

De vakanties zijn voorbij, dit betekend weer foto’s bekijken in de Fotoclub Rijswijk! Vanaf nu kunnen leden weer elke week zijn en/of haar foto’s delen in de club en deze worden dan door mede leden beoordeeld. De bedoeling is dan natuurlijk dat je op een positieve manier iets bijleert en dat andere mensen dingen van jou kunnen leren.

Langskomen als niet-lid
Elke laatste vrijdag van de maand kan iedereen langs komen. Ook niet-leden dus. Iedereen die geïnteresseerd is kan vanaf 20:00 langskomen aan de Klipperstraat in Rijswijk. Wel moet je van te voren even een e-mail sturen naar fotoclubrijswijk@gmail.com om jezelf aan te melden.

Andere activiteiten
Naast de wekelijkse bijeenkomsten worden er ook activiteiten als clubtochten georganiseerd naar bepaalde locaties die goed zijn om het perfecte plaatje te schieten. Ook werkt de club met drie andere fotoclubs samen. Hierdoor kan de club bijvoorbeeld via een andere club interessante gastsprekers uitnodigen.

Apparatuur
Qua apparatuur zegt de organisatie zelf dat je geen duur spul nodig heb ‘het gaat om het oog van de fotograaf’. Dus fotografeer je op je telefoon of op een cameratoestel? Je bent altijd van harte welkom.