[FOTO] Vakantiekamp is herinnering voor het leven

Afgelopen dinsdag ging het Vakantiebos van Don Bosco Rijswijk van start. Dit jaar al weer voor de 52e keer. De eerste dag was snikheet, maar de kinderen en de begeleiding wisten zich te vermaken met verschillende waterspellen buiten op het grasveld op het terrein van Don Bosco aan het Julialaantje.

Herinnering voor het leven
Net na de start van het kamp maakte Rijswijk.tv een reportage van het feest. We lieten de begeleiding en kinderen zelf televisie maken en daar kwam een leuk filmpje uit dat ondertussen veel bekeken is. Op onze pagina kwamen veel reacties binnen van mensen die vroeger ook naar het Vakantiekamp van Don Bosco waren geweest.

Veel positieve herinneringen komen dan weer boven en worden gedeeld. Jeffrey: “Ik heb het vroeger altijd naar mijn zin gehad. Dat het nog bestaat zeg.” en de reactie in de vorm van “Weet je nog, toen?” Arno: “Ik ging als kind ieder jaar naar het Don Bosco kamp. Dat was een standaard besteding van mijn vakantie.”

Activiteiten
Er werd deze week een minicircus gehouden, want dat is het thema dit jaar. Ook werd levend Cluedo gespeeld en de kindjes gingen daarnaast ook nog op kamp. Een week om nooit meer te vergeten.

Kom naar het Vakantiebos
Komende week gaat het Don Bosco Vakantiebos door. Dus als jouw kiddo nog niets te doen heeft, koop dan voor 9:45 een kaartje bij Don Bosco aan de kassa.

Don Bosco Vakantiekamp Marloes Borsboom Don Bosco Vakantiekamp Don Bosco Vakantiekamp Don Bosco Vakantiekamp Don Bosco Vakantiekamp Don Bosco Vakantiekamp Don Bosco Vakantiekamp
<
>
Marloes Borsboom opende het Vakantiebos

Video