[FOTO] Meer kids dit jaar bij lampionnenoptocht

De lampionnenoptocht op de zaterdagavond is elk jaar één van de successen van het Strandwalfestival. ‘s Middags knutselen de kids in de tent van RGU DELA een eigen lampion in elkaar.

Start bij Tennispark Welgelegen
Vanaf 19.45 uur verzamelen ze zich op het Tennispark Welgelegen, dan start de lampionnenoptocht richting het Rijswijkse Bos. De stoet kinderen die meedoen aan de lampionnenoptocht is nog groter dan vorig jaar. Onze burgemeester Michel Bezuijen loopt met de stoet mee richting De Naald.

Indrukwekkend gezicht
De tocht vanaf het Julialaantje door het Rijswijkse Bos naar de Naald is indrukwekkend door alle lampjes. Het verlichte bos lijkt net een sprookjesbos van de Efteling. En dan al die bewegende lichtjes van die lampionnen

Prijsuitreiking bij de Naald
Op het podium is er nog een prijsuitreiking voor de mooiste lampion. De winnaar in de categorie tot 6 jaar is Elena, van 6 tot en met 10 wint Mandy en vanaf 11 jaar gaat Naomi met de prijs naar huis. Björn wint de prijs van de puzzelwedstrijd. De prijzen worden uitgereikt door Paul van den Heuvel van RGU DELA en burgemeester Michel Bezuijen.

Bekijk de foto’s op onze Facebookpagina.