Filmhuis GroenLinks: soep, borrel en de film ‘Demain’

vrijdag 2 maart tovert GroenLinks haar campagnehuis aan de Herenstraat 103 in Rijswijk om tot filmhuis. Op het programma staat de documentaire ‘Demain’ een ontdekkingstocht langs positieve en concrete initiatieven die een oplossing bieden voor de ecologische problemen in de wereld van morgen. Voorafgaand aan de film is er soep en een borrel. Vanaf 17.30 uur is iedereen welkom en de entree is gratis.

Wereldwijde zoektocht naar baanbrekende oplossingen
De film ‘Demain’ heeft verschillende prijzen gewonnen, waaronder een César Award in Frankrijk voor de beste documentaire. Het gaat over een dreigende ineenstorting van ecosystemen, maar vooral over een wereldwijde zoektocht naar baanbrekende oplossingen. Kortom, dit belooft een interessante en leerzame avond te worden. Vanzelfsprekend biedt de avond ook gelegenheid om gezellig bij te praten of vragen te stellen aan (kandidaat-)raadsleden. Een goed begin van het weekend!

Kom vrijdag vanaf 17.30 uur naar het GroenLinks campagnehuis aan de Herenstraat 103. In verband met de catering bij voorkeur vooraf aanmelden via rijswijk@groenlinks.nl. Uiteraard kan je ook spontaan langskomen