[VIDEO] Feestelijke heropening hoofdveld sportpark Prinses Irene

Sportpark Prinses Irene heeft twee jaar geleden een frisse start gemaakt na het faillissement van Haaglandia. In de afgelopen twee jaren is er veel bereikt. Het sportpark heeft een ware metamorfose ondergaan en de velden worden weer volop gebruikt door diverse sportverenigingen.

Feestelijke opening van het nieuwe hoofdveld
Het hoofdveld van Sportpark Prinses Irene is recent vernieuwd, maar het is pas echt speelbaar als dit officieel geopend wordt door sportwethouder Bjorn Lugthart. Hij zal samen met burgemeester Michel Bezuijen de officiële opening verrichten op 17 januari om 17:45.

Jeugdwedstrijd Oud ADO tegen Oud RVC/Celeritas
Om 18:00 zal een jeugdwedstrijd worden gespeeld en daarna zal oud ADO het om 19:00 opnemen tegen oud RVC/Celeritas. De wedstrijd staat onder leiding van oud topscheidsrechter Roelof Luinge en de teams worden gecoached door de coryfeeën Aad de Mos, Theo van der Burch en Aad Kila . Haags entertainer Fred Zuiderwijk zal zorgen voor de nodige lachsalvo’s.

Nieuwjaarsreceptie
Aansluitend aan de wedstrijden zal om 20:00 voor genodigden de nieuwjaarsreceptie plaatsvinden onder muzikale begeleiding van Hans de Bruin.

Buurthuis vestigen op sportpark
De drive van het Stichtingsbestuur is niet alleen het renoveren van het sportpark. Er wordt ook mede beoogd een sociale functie te vervullen die bijdraagt aan een maatschappij waarin alle maatschappelijke groeperingen, en met name zij die het nodig hebben, worden verzorgd en ontzorgd. Zo zijn er initiatieven om in de toekomst op ons sportpark een buurthuis van de toekomst te huisvesten.