Brandweerman Sam bij Don Bosco tijdens familiedag Strandwal

Het Strandwalfestival komt steeds dichterbij. De dappere kindervriend brandweerman Sam komt op zondag 15 september naar Don Bosco tijdens de familiedag van het Strandwalfestival. Rond 10 uur zal Sam en zijn collega’s uit Rijswijk met een echte brandweerwagen arriveren. Brandweerman Sam blijft tot 15 uur staan om iedereen de hand te schudden en om een leuke foto te maken voor een stoer aandenken.

Scouting
Net als vorig jaar is de scouting ook aanwezig. Dus bak samen met de hele familie brood bij het kampvuur, schiet een zelfgemaakte racket af en stap samen in een echte kano. Don Bosco tovert het kinder- en hobbytuinencomplex aan ’t Julianalaantje om tot een echt kabouter bos. Er kan geknutseld worden en je kan meedoen aan een sprookjes dans. Tot slot kan je ook geschminkt worden.

Dieren
Op de kinderboerderij ‘Het Akkertje’ is er tijdens de familie dag een hoop te doen. Er is een kindervrijmarkt, een ambachtelijke markt een springkussen en er zijn allemaal spelletjes te doen. Ook zijn er dieren! Bij het dierenpaviljoen kan je leren over verschillende dieren. De dierenambulance staat er ook om meer informatie te vertellen en je kan je laten schminken als een dier. Ook kan je voor een eenzaam konijn of cavia een date organiseren.

Jazz tijdens de picknick
Om 15.00 tot 20.00 uur kan iedereen genieten van de tunes van de huis DJ en verschillende bands. Voor die tijd kan van 12 tot 15 uur je picknicken, meld je aan via tewervebuiten.nl. Een heerlijke zondag!