Familie musical Tina komt in Rijswijkse Schouwburg

Tina, een heerlijke bruisende musical komt op zondag 28 januari om 14.30 uur in de Rijswijkse Schouwburg. Tina, het bekendste meiden weekblad van Nederland, bestaat vijftig jaar en dat gaan ze vieren! Daarom is er nu ‘Tina, de musical’! Met doldwaze avonturen, heel veel meidenpret en de allerleukste liedjes. Kaartjes: www.rijswijkseschouwburg.nl

Voor voor meiden, moeders en oma’s
Tina heeft heel veel aan haar hoofd. Samen met haar beste vriendin Puck en haar vriendje Fabio zorgt ze elke week weer dat het blad gevuld is. Maar op een dag staat Bobby voor haar deur. De leukste jongen van de hele wereld. Haar hart gaat harder kloppen… maar ja, ziet Bobby haar wel staan? Ze moet raad! Hoe pak je dat aan? Haar moeder heeft geen tijd en pappa heeft geen verstand van vrouwen… nooit gehad. Tina zit met haar handen in het haar.

Dus belt ze haar oma die al een heel leven lang de Tina leest en daardoor eeuwig jong is gebleven. Die stapt in het eerste het beste vliegtuig en samen gaan ze aan de slag om van het meisje Tina een meid te maken!