Escape Room Rijswijk in nationale finale

In januari 2016 zijn de Rijswijkse broers Tim en Kevin de Klerk gestart met een nieuwe zaak in Rijswijk. Voor de stad een revolutionaire ontwikkeling. De broers hadden een droom om samen een bedrijf op te richten.

Omdat de opkomst van escape rooms groot was en de vraag ernaar ook zijn ze in dit avontuur gestapt, en met groot succes.

Tim vertelt in een gesprek met Rijswijk.tv: “Het opsluiten van mensen en op eigen kracht er uit moeten komen geeft een enorme kick. Er zijn meer dan 600 escape rooms in Nederland. Wij zijn voor het tweede jaar op rij, bij de tien finalisten. We zijn genomineerd met onze kamer Jason’s Curse.”

Een jury heeft de tien escape rooms geselecteerd die nu strijden om escape room van het jaar. Deze prestigieuze eretitel is eerder ten beurt gevallen aan andere grote escape rooms in Nederland.

Tim vervolgt: “In Rijswijk is de complete belevenis neergezet, waardoor je het gevoel krijgt dat je onderdeel bent van de film. Je kan de hoofdpersonen om je heen voelen. Onze nieuwe kamer die we gebouwd hebben is echt de nieuwe generatie voor escape rooms in Nederland. Daarnaast kun je voor en na de experience in Rijswijk wat drinken in een gastvrije omgeving.”

Escape Room Rijswijk is gevestigd in de Plaspoelpolder. Op jaarbasis verwelkomen ze ruim 7.500 mensen in hun kamers.

Om te winnen heeft de Escape Room Rijswijk jouw stem nodig! Wil je de Rijswijkse broertjes steunen? Klik dan op deze link en stem op Jason’s Curse.