Elze Woudstra: ‘Elkaar steunen en uitdagen’

“Mijn drijfveer als kandidaat-raadslid van D’66 is om Rijswijk een zo prettig mogelijke plek te laten zijn om te wonen, werken en leven. Een hele uitdaging in een drukke stadse omgeving met veel uiteenlopende wensen, mensen en mogelijkheden”, vertelt Elze Woudstra. Zij wordt enthousiast van nieuwe kansen, het aanpakken van problemen en het gezamenlijk zoeken van oplossingen.

Voor iedereen kansen te creëren
Elze: “Voor mij is de toekomst er één waarin mensen elkaar vrijheid geven. Waar mensen zo lang mogelijk en op eigen wijze actief zijn en blijven en elkaar daarom waarderen”. Het was voor haar niet vanzelfsprekend om zich kandidaat te stellen. “Ik woon tenslotte pas net in Rijswijk. In Den Haag was ik net anderhalf jaar lid van D66. Na vragen uit mijn omgeving kon ik er niet om heen: als je betrokken bent bij de maatschappij en je zorgen maakt, passie hebt voor je omgeving en verandering wil dan is het tijd voor actie. Daarnaast is Rijswijk voor mij niet helemaal nieuw, ik ben opgegroeid in Midden-Delfland en kwam regelmatig in Rijswijk winkelen en bekenden bezoeken, van Sion tot de Bogaard”.

Zelf keuzes kunnen maken, elkaar steunen en uitdagen, zijn voor haar waar D’66 voor staat. “Liberaal met oog voor de toekomst, groen, sociaal en pragmatisch. Met de overtuiging om voor iedereen kansen te creëren. Een kans op een goede toekomst klinkt vanzelfsprekend. Toch, met alle veranderingen in de omgeving, manier van leven en techniek is dat niet voor iedereen zo. Mee kunnen, je inzetten en bij leren zijn vraagt iets van jezelf en we hebben elkaar daarbij nodig”.

In haar werk en daarbuiten zet Elze zich al geruime tijd in voor (internationale) maatschappelijke vraagstukken. “Ik wil met mijn energie en enthousiasme werken aan de toekomst van Rijswijk. Zodat er kansen zijn, je mee kan doen en Rijswijk en veilige en prettige omgeving is. Ik wil er voor helpen zorgen dat Rijswijk de toekomst met vertrouwen tegemoet gaat voor iedereen.

#vooriedereen #Ruimtevoorelkaar #d66krijgthetvoorelkaar