Eigenaren Dierenshop Rijswijk gaan na 20 jaar met pensioen

De eigenaren van Dierenshop Rijswijk stoppen er mee. De familie Hekking heeft zich twintig jaar lang ingezet voor het succes van de dierenwinkel aan de Huis te Landelaan.

Het is tijd voor pensioen
Ger en Joke Hekking gaan met pensioen. In de afgelopen jaren zorgde het echtpaar in de winkel voor een breed assortiment aan artikelen voor honden, katten, knaagdieren, vogels en een uitgebreid aanbod voor de sportvisser, inclusief aassoorten en vergunningen.

Op de foto met je huisdier
Begin november ging Rijswijk.tv nog langs bij de dierenshop voor de jaarlijkse traditie om op de foto te gaan met je huisdier. Deze traditie bestaat al 19 jaar. Mensen staan elk jaar weer vroeg in de rij met hun hond, konijn en katten om hun huisdier vast te laten leggen op een bijzondere manier.

Afscheidsfeestjes met stapelkorting
Op 24 en 31 december nemen Ger, Joke en dochter Kelly afscheid van hun klanten met een afscheidsfeestje. Bij dit feestje krijgen alle klanten stapelkorting. Bij aankoop van één product krijg je 10% korting, bij twee producten is de korting 15%. Vanaf drie producten is de korting 20%.

BTW-vrij shoppen
Op 31 december is het ook traditioneel BTW-vrij shoppen op het hele assortiment. Je krijgt dus 21% korting op het gehele assortiment. Daarnaast gaat Ger ook weer zijn fameuze oliebollen bakken en is er een drankje voor alle klanten.

Nieuwe eigenaren gaan door met de winkel.
Dierenshop Rijswijk blijft gewoon bestaan met een nieuwe eigenaar. De nieuwe gezichten zijn Johnny Mohansingh en zijn vrouw Nalien. Dierenshop Rijswijk blijft dus een gezellig en persoonlijk familiebedrijf. Lisa blijft het vertrouwde gezicht van de winkel en de bezorgingen door Tjowi gaan ook gewoon door.