Eerste sociale huurwoningen in RijswijkBuiten zijn klaar

De huurders van de eerste 24 sociale huurwoningen in RijswijkBuiten hebben hun sleutel gekregen. “De realisatie van de volgende sociale huurwoningen in RijswijkBuiten staat al op de planning, Die worden naar verwachting in 2019 opgeleverd,” zegt Jan Putman, directeur-bestuurder a.i. van Rijswijk Wonen. En worden verhuurd via Woonnet-Haaglanden.

Op 17 oktober ontvingen de huurders de sleutel van hun gloednieuwe huis. Mevrouw Op den Akker en de heer Strik zijn één van de gelukkige huurders die de sleutel van hun eengezinswoning ontvingen van Ellen van der Form, consulent Wonen van Rijswijk Wonen. “We zijn ontzettend blij en wat is het mooi geworden”, aldus mevrouw Op den Akker en de heer Strik.

De 24 huur eengezinswoningen van Rijswijk Wonen zijn zogenaamde nul-op-de-meterwoningen. Door onder andere isolatie, zuinige installaties en zonnepanelen leveren deze woningen evenveel energie op als de woning en de bewoners gemiddeld nodig hebben.

Jan Putman, directeur-bestuurder a.i. van Rijswijk Wonen: “Rijswijk Wonen investeert de komende jaren in uitbreiding van sociale huurwoningen in Rijswijk om aan de sterk groeiende vraag te kunnen voldoen. De realisatie van de volgende sociale huurwoningen in RijswijkBuiten staat al op de planning, Deze worden naar verwachting in 2019 opgeleverd.” Eind 2017 start Rijswijk Wonen met de voorbereiding van een volgend bouwproject voor sociale huurwoningen in RijswijkBuiten. De woningen worden verhuurd via Woonnet Haaglanden.