Eerste Haaglanden Trouwmarkt schot in roos

Trouwen is weer in. Na een tijd van samenlevingscontracten, kiezen aanstaande stellen weer voor de romantiek van mooie trouwjurken en alles wat bij zo’n onvergetelijke dag hoort. Zondag was de eerste Haaglanden Trouwmarkt. Veel bezoekers droomden weg bij het grote aanbod. Met bedrijven uit de trouwbranche en een akoestische band in de vroege middag waande je je even op de eigen huwelijksdag. Herberg Vlietzigt aan het Jaagpad is wat dat betreft een uitgelezen locatie. Toevallig was hier ook net een receptie en diner van een bruidspaar.

Wat stond er allemaal: een trouwfotograaf – bruidstaarten – je trouwdag geschilderd – bloemen – bruidsmode – trouwauto’s – een stylist/weddingplanner – bestel alvast die leuke trouwworkshop – ballonversiering – DJ voor een spetterende avond – haar en visagie – waar gaan jullie heen op huwelijksreis?

Om er drie uit te pakken. Sylvia Lefeber van De Bruidsuite.nl liet de nieuwste trends in bruidsjurken zien. Setties.nl geeft workshops om zelf je tafelschikkingen te maken, leuk voor een vrijgezellenavond. Samen met je vriendinnen! En dan Maaike Knijtenburg, tijdens de trouwerij maakt zij een sfeerschilderij. Een perfect aandenken van je mooiste dag aan de muur (maaikeslivepainting.nl)