Een extra cadeautje van Monkey Town

December, een maand die in het teken staat van feest, lekker eten, lachen, familie, spelen, vrienden en gezellig samen zijn. Dat gun je toch iedereen? Maar dit is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daarom verandert Monkey Town Rijswijk de maand ‘december’ in ‘de(el)cember’.

Speciale actie in de kerstvakantie
Tijdens de Kerstvakantie (22 december t/m 6 januari) krijg je als bezoeker van de indoor speeltuin de mogelijkheid om een wens te doen. Een wens voor iemand die wel een extraatje kan gebruiken deze maanden. Dit kan een gezin zijn of een bekende die het moeilijk heeft of bijvoorbeeld een goed doel. Bij je bezoek ontvang je per betalende bezoeker een wenskaartje, daar vul je op in wie je een mooie start van 2019 gunt en waarom. De wenskaarten worden verzameld in de zogeheten wensbox van waaruit Oehlie (de mascotte aap van Monkey Town) op 8 januari de winnende wens trekt. De winnende inzending wordt beloond met maximaal € 500,00 om de wens mee in vervulling te laten gaan.

Veel extra gratis activiteiten
Bij Monkey Town Rijswijk kun je tijdens de Kerstvakantie klimmen en klauteren op de diverse toestellen. Ook is er elke dag mini-golf en lasergame in de Glow Jungle. Deze activiteiten zijn gratis in de vakantie. Daarnaast staan er ook activiteiten op het programma als een Mini-Disco een Meet & Greet met Oehlie, is er een kijkdoos in Kerstsferen en is er een Kerstspeurtocht uitgezet. Op maandag 24 december, om 12:00 uur, komen Mickey & Minnie Mouse een Kerst-sing-along optreden geven en als klap op de vuurpijl komen Anna & Elsa ook nog langs. De Frozen zusjes komen woensdag 2 januari om 11:00 uur naar Monkey Town. Ook voor deze activiteiten betaal je als bezoeker niets extra’s.

Lokatie
Monkey Town is gevestigd aan de Lange Kleiweg 1H in Rijswijk.