Een echte foto expert worden met de cursus van Fotoclub F70

Wil je zelf op vakantie de beste foto’s maken? Of wil je weten hoe camera’s werken en het beste resultaat behalen? Dan is de beginnerscursus Digitale Fotografie echt iets voor jou.

Zes cursusavonden
De beginnerscursus Digitale Fotografie wordt gehouden door ‘Fotoclub F70’ op zes maandagavonden van 20.00 tot 22.15 uur in de Bibliotheek Rijswijk. Er zijn ook twee praktijkochtenden.

Lessen
Met praktijk en theorielessen leer je stapsgewijs om nog meer uit je foto’s te maken. Elke avond krijg je een huiswerkopdracht mee. De onderwerpen bestaan verschillende onderdelen: Diafragma, scherptediepte, lenzen, statieven enzovoorts. Na de cursus is het de bedoeling dat je ervan bewust bent hoeveel een camera kan en wat het verschil is tussen een professionele foto en een normale foto. Kom maar op met die vakantiefoto’s.

Kosten en datum
De datum waarop de cursus wordt gegeven zijn 16 en 30 september, 14 en 28 oktober, 25 november en 9 december 2019. De praktijdochtenden vinden op zaterdag 5 oktober en zaterdag 2 november plaats. De kosten voor de totale cursus inclusief lesmateriaal bedragen 110,00 euro. Kijk voor meer informatie op de website van de fotoclub.