Drukbezochte bijeenkomst Dag van de Mantelzorg

Zaterdagmiddag vierden veel mantelzorgers de Dag van de Mantelzorg in Wijkcentrum Stervoorde in Rijswijk. Niet alleen lokaal, maar in heel Nederland werden mantelzorgers in het zonnetje gezet.

De middag werd geopend door Wethouder Björn Lugthart die zijn respect uitsprak voor alle vrijwilligers die zich dagelijks inzetten voor hun medemens. Met een regen van confettie en harde knallen werd de bijeenkomst met een groot de buffet geopend.

Het werd een middag waarbij alle mantelzorgers onderling heerlijk verwend werden met lekkere en gezonde shakes, verzorgd door Carpe Diem en een overheerlijke high tea verzorgd door Zus&Zoet. De middag werd muzikaal verzorgd door de band “Radio Acoustic” waarbij diverse bezoekers zich waagde op de dansvloer.

Verder waren er informatietafels, bemand door de Seniorenadviseur, de KBO (ouderenvakanties) en raadsleden van enkele politieke partijen, zoals Wil van Nunen (PvdA), Ger Kruger en Jessica van Batenburg (Beter voor Rijswijk) De bezoekers van dit evenement kregen hulp goed om te gaan met de zorg-apps voor de smartphone.

Fotografen van Kasias Photo Art waren aanwezig om de bezoekers op de foto te plaatsen, waarbij zij zelf de achtergrond, van een herfstbos tot een tropisch strand mochten uitzoeken. De foto werd gratis geprint en meegegeven aan de bezoekers.

De organisatie kijkt terug op een geslaagd evenement.